Аптеки ABC PHARMACY влизат ударно във фармацевтичния бизнес

0

- Advertisement -

Нова верига аптеки навлиза ударно във фармацевтичния бизнес. ABC PHARMACY отвори врати в Пловдив и има амбицията бързо да се наложи на пазара с високото качество на предлаганите продукти, иновативния интериор, богатото разнообразие от медицински изделия, козметика, хомеопатия и не на последно място – с позитивните и висококвалифицирани фармацевти.

Първите две аптеки на вече отвориха врати в Пловдив, а тенденцията е веригата бързо да се разраства из цяла България. ABC PHARMACY разчита най-вече на богатия си асортимент от лекарства, хранителни добавки и висококачествена козметика, каквато рядко може да се намери в аптеките. Така например тук ще откриете богат асортимент от световноизвестни марки от най-висок клас като Caudalie, Esthederm, Galenic, Lierac, Avene, Topicrem, Eucerin, Bioderma, La roche Possay, Vichy и пр. Предлагат се и различни марки витамини, минерали и хранителни добавки, чайове, ортопедични материали, продукти „мама и бебе“, хомеопатия и т.н.

Визията е другото нещо, което ги отличава от останалите вериги. Неслучайно силно впечатление прави първо модерният дизайн – стилен и в същото време уютен и приветлив, точно като добронамерените и усмихнати служители. Винаги готови да помогнат с най-правилния съвет, фармацевтите на ABC PHARMACY са изключително компетентни и подхождат с внимание към клиента. Това е и един от основните приоритети на новата верига – персоналният подход с приоритет към здравето на всеки.

Затова и ABC PHARMACY планират различни събития с лекари и козметици, безплатни консултации на място, както и други мероприятия, изцяло насочени към нуждите и интересите на клиента. В аптеките на място може да проверите напълно безплатно какви са показателите на кръвната ви захар и кръвното налягане.

И не на последно място: Не се притеснявайте за късния час! От ABC PHARMACY напълно разбират, че вашето здраве няма работно време, затова аптеките на иновативната верига работят денонощно!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки