Още няма обвиняем за разлепените некролози на жив съдия в София

0

- Advertisement -

Все още няма обвиняем за разлепените през лятото некролози на жив съдия от Софийския районен съд. Това става ясно от прессъобщение на държавното обвинение по повод повторната поява на некролози на съдия Станислав Седефчев в близост до съда.

След вчерашната остра реакция на Съдийската колегия днес от прокуратурата съобщиха, че в рамките на образуваното през юли разследване за хулигански действия, извършени с особен цинизъм, са разпитани свидетели, направени са претърсвания на няколко адреса, иззети са веществени доказателства и са назначени множество експертизи, сред които – комплексна, ДНК експертиза, видео-техническа и дактилоскопска експертиза, чиито резултати се очакват. 

Поставените в понеделник до сградата на Софийския районен съд нови некролози със снимка на същия съдия са иззети и присъединени към материалите по делото.

При събиране на достатъчно доказателства за виновността на определено лице ще бъде преценена възможността за привличането му към наказателна отговорност, информират от държавното обвинение. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки