НА СЦЕНАТА: Сърменов сгоди колега (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Директорът на Сатиричния театър „Алеко Константинов“ сгоди свои колеги.

Калин Сърменов венча младия си колега Божидар Мицев за неговата любима, като даде разрешение и помогна предложението да се случи на сцената на Сатирата веднага след представлението „Политическо сатирично кабаре“.

Идея

Екип на „Телеграф“ потърси за коментар Калин Сърменов, който сподели, че предложението е мислено месец.

Божидар Мицев поиска ръката на приятелката си.
 Божидар Мицев поиска ръката на приятелката си.

„Въпросният наш колега Божидар Мицев дойде преди месец при мен и каза: „Шефе, може ли да направя предложение на моето момиче?“ , разказва той и допълва: „Аз знам отдавна, че има любов, той пътува, докато репетирахме, тя беше някъде по морето, пък той с нощни влакове ходи да я вижда, връща се. Голяма любов и поиска да направи предложението си след „Кабарето“. Естествено, че веднага се съгласих“.

Господинов и Миле Китич по-търсени от Лили

Екип

Подготовката не минала без репетиции, като ролята на бъдещата булка изпълнила Алекс Сърчаджиева, която не сдържала сълзите си за щастието на колегата си и любимата му. Макар да е млад артист, Божидар успява за 4 години с поведението, труда си и отношението към професията да създаде такава среда около себе си, че запалил колегите, които свирят в оркестъра на Сатиричния театър, да научат любимата им песен на него и любимата му и да я изпеят на живо в тяхна чест.

Калин Сърменов изведе на сцената бъдещата булка

„Той успя да си създаде име в театъра, че всичко това да се случи. Много свястно момче, което е пример по какъв начин в днешно време, без да мрънкаш, а гледайки си работата, да се развиваш и да трупаш опит и уважение“ , завършва Сърменов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки