25-годишен българин почина в цех за месо в Белгия

0

- Advertisement -

25-годишен българин почина в цех за обработка на месо в Белгия. Това съобщи БТА, позовавайки се на местни медии.

В цеха е направена проверка от Инспекцията по труда. Експертите установили, че вероятната причина за смъртта на мъжа е задушаване.

Предполага се, че в помещението, където е работил, е бил изпуснат азот и това е намалило количеството кислород.

Трагичният инцидент е станал в петък недалеч от Гент в помещение за бързо замразяване на месо. Властите проверяват дали са били спазени изискванията за безопасна работна среда.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки