Съпругата на пребития треньор Румен Николов – Марияна: Намерих го свит на дивана!

0

- Advertisement -

След побоя го намерих свит на дивана. Това разказа вчера пред Софийския районен съд съпругата на пребития треньор Румен Андонов – Марияна. Подсъдим за побоя над Андонов, както и над други хора, е Васил Михайлов, син пернишкия обвинител Бисер Михайлов. 

Именно след жестоката саморазправа с футболния треньор Михайлов-младши бе арестуван през пролетта на 2022 година. 

Жестоко  

Свидетелката разказа как заварила мъжа си свит на дивана. По думите й той бил обезобразен. Отишли в столицата в „Пирогов“. Именно там съобщила на полицай какво се е случило. Николова обясни, че дошли полицаи от Перник да ги разпитват. По думите й мъжът й не искал да се оплаква на ченгетата в миньорския град, защото знаел чий син е Васил. Румен все пак позвънил на Михайлов-старши. Разказал какво се е случило и обяснил, че ще подаде жалба срещу сина му. Обвинителят го посъветвал да преспи и да си помисли и тогава да решава. След побоя над съпруга си Николова разбрала и за други нападения. Гаврите били заснемани с мобилен телефон. Част от клиповете стигнали до нея. „Започваха с побой и издевателства над мъже, които бяха на колене, с наведени глави и които той риташе и биеше. Чувах и писъците на приятелките им, които молеха за помощ“, разказа Марияна през сълзи. Тя беше ужасена от факта, че някой е бил толкова безпомощен, а друг стои и снима и че това е било в продължение на повече от година и целият град е мълчал. По думите й цял Перник се страхувал от прокурорския син. 

Наглост 

Вчера Михайлов бе доведен с белезници в съда. Въпреки че районните магистрати го пуснаха от ареста, прокуратурата е протестирала. Така, докато СГС не потвърди определението, той остава в килията. Подсъдимият непрекъснато репликираше и правеше забележки в съдебната зала. „Вие какво ми се смеете“, обърна се към един от защитниците. „Госпожо съдия, те ми се смеят, искат да ме предизвикат“, са само малка част от подмятанията му. „Айде, братле, кажи си“, обърна се Михайлов към свидетел, който бе призован от неговата защита. Тогава съдът му се скара, че не е той човекът, който да дава позволение на свидетелите да говорят. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки