Ясмина Реза, Стоян Радев и “Три версии на живота” с премиера в I AM Studio

0

- Advertisement -

Холивудските студия решиха да направят премиерите на “Опенхаймер” и “Барби” в един и същи ден, като подканваха аудиторията да гледа и двата филма наведнъж. Ако сте пропуснали да преживеете “Барбихаймер”, “ТРИ ВЕРСИИ НА ЖИВОТА” ви предоставя същата възможност.

Добре познатата на театралната публика Ясмина Реза успява да говори за най-вълнуващите човешки проблеми с великолепно чувство за хумор и проницателна иирония, от сцената на I AM Studio на 28 февруари.

“ТРИ ВЕРСИИ НА ЖИВОТА” е постановка режисирана от Стоян Радев. Това е вторият му съвместен проект с Театлано сдружевие Ensoo. Участват Александра Димитрова, Йордан Ръсин, Камелия Хатиб и Адриан Филипов. Сценограф – Илияна Кънчева, превод – Снежива Русинова-Здравкова, плакат – Калин Минков.

В “Три версии на живота” публиката може да се смее до сълзи с историята на две семейства и техните разправии, които обхващат въпроси от може ли да се яде, след като сме си измили зъбите, до плоски ли са галактическите сияния.

Ако всичко ви е омръзнало – в това число големите теми, дребнотемието, както и вие сами на себе си, заповядайте на спектакъла “Три версии на живота”.  Изключителният текст на Ясмина Реза ще ви предложи излизане от положението. Ако все още човекът и вселената не са ви омръзнали, пак заповядайте – този спектакъл може да се окаже специално за вас.

Първото представление на тази съвременна класика е на 28 февруари. Билети онлайн може да закупите за 20 и 25 март от сайта на I AM Studio – независимото пространство за театър, което се намира в сърцето на най-театралната улица (Георги С. Раковски, 149).

Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Министерство на културата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки