Психиатър разкри какво се крие зад думите на българските политици

0

- Advertisement -

Психиатърът д-р Илия Илиев анализира по НОВА репликите и жестовете на най-популярните български политици в последните дни. Д-р Илиев преди 1989 г. е подготвял българските разузнавачи за работа под прикритие. 

Експертът анализира репликите и жестовете на Кирил Петков в Народното събрание. По негови думи депутатът не желае да води дискусии. Психиатърът смята, че Петков не може да владее емоциите си.

Д-р Илиев анализира и репликите на президента Радев при връчване на мандата на ПП-ДБ. По негови думи поведението на Радев е „бащинско смъмряне, в което има немалка доза презрение”.  Той смята, че президентът е изпуснал емоцията си, заради помощта, която е оказал на ПП и последвалото отношение от тяхна страна към него.

Психиатърът коментира и думите на Бойко Борисов през изминалата седмица. Той смята, че лидерът на ГЕРБ показва скрито задоволство от ситуацията. „Той е артистичен и умен човек, но не му издържат нервите да играят банална игра, която повечето хора не харесват”, допълни той.

Лекарят анализира и думите на Корнелия Нинова от трибуната на Народното събрание, опрвавени към ПП-ДБ. „Тя е комсомолската секретарка, която винаги вижда по-далече от другите и знае повече. Но тя наистина знае повече и е по-добър политик”, каза той.

Илиев коментира и думите на Атанас Атанасов от трибуната на парламента при прочитане на декларацията. „Това е човек, на когото са потънали гемиите. Имаше унижение, даже трудни за гледане емоционални моменти”, заяви той.

Д-р Илия Илиев изказа мнение и по отношение на думите на Делян Пеевски, че няма интимна близост с ПП-ДБ и ГЕРБ. „Той се намира в обичайното си битие – бизнеса. Пеевски се опитва да изиграе ролята на“ баща на народа“, но не може да го направи и затова използва нецензурни думи”, каза той.

Експертът каза, че Главчев е подходящ избор за премиер, който да проведе предсрочните избори.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки