Случаят Цалапица: Димитър Малинов е заровен жив

0

- Advertisement -

24-годишният Димитър Малинов изхъркал, докато Борислав Динков и Рангел Бизюрев сваляли тялото от багажника на колата, с която го пренесли до сметище край Цалапица след побоя. Това стана ясно при разпита на Владимир Вълов от Института по психология на МВР. Той е тествал Борислав Динков с детектор на лъжата по разследването на убийството на Малинов.

„Значимият въпрос беше: Ти удря ли Малинката на 20 юли 2024 г.? Той така го наричаше. Борислав каза, че с пръст не е докосвал Малинката. Резултатът от теста беше лъжа“, заяви Вълов.

След изследването той поискал от Борислав да коментира резултатите. Младежът първоначално продължил да отрича да е удрял Митко, но впоследствие сменил версията и обяснил, че след като отишли до сметището и чакали брат му да донесе кирка, двамата с Рангел решили да свалят трупа.

Единият хванал Димитър за подмишниците, другият – за краката, и докато го измъквали от багажника, той изхъркал. „По тази причина първо Рангел го ударил няколко пъти по лицето, за да го свести. След това и Динков ударил 2-3 шамара на Малинов с думите: Събуди се, бе, събуди се, бе“, разказа Владимир Вълов. Това означава, че към онзи момент пребитият младеж е бил жив.
Колега на Вълов пък тествал Валентин Динков. Той също бил питан дали е удрял Митко, резултатът бил, че не е. Признал обаче, че е помагал със заравянето.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки